0232 230 332
Lun-Vin 08:00 - 17:00
Sunați acum

0232 230 332
Locatia

Iasi, Str. Mitropolit Varlaam

Blog

FEREȘTE-TE DE RĂCEALĂ ÎN SEZONUL RECE

Postat: 2020-10-22 - Autor: Recumedis - Categoria: Blog

 

Încă de când se instalează toamna și simțim primele temperaturi mai scăzute, corpul nostru începe să resimtă efectele negative ale frigului. Ca să nu ne confruntăm și cu o răceală care să ne strice toate planurile și buna dispoziție, e important să avem grijă de noi și să respectăm câteva regului simple.

Îmbracă-te conform temperaturii de afară!

Ai grijă și în privința extremităților corpului, pentru că prin acestea pierzi cea mai multă căldură. Poartă mănuși, căciuli sau pălării, fulare sau eșarfe, șosete groase.

Evită umezeala

Umezeala menține o temperatură scăzută, iar dacă ai hainele sau încălțămintea ude, îți va fi foarte greu să te încălzești.

Mănâncă sănătos

Menține o alimentație sănătoasă, bogată în fructe și legume, ceaiuri neîndulcite, supe slabe de legume și pui. Consumă cât mai des alimente bogate în vitamina C și antioxidanți, citrice, pătrunjel, usturoi, ardei iute.

Ia suplimente cu vitamine și minerale, pentru imunitate

Specialiștii recomandă ca pe lângă aportul provenit din alimentație, să plusezi cantitatea de vitamine și minerale cu ajutorul suplimentelor. Poți încerca vitamina C, vitamina E, magneziu, zinc, sau suplimente naturale, cu echinacea, propolis sau lăptișor de matcă.

Odihnește-te și evită stresul

Tot pentru imunitate este extrem de important să dormi suficient, cel puțin 7 ore pe noapte, și să eviți pe cât posibil stresul.

Nu lăsa frigul și vremea capricioasă să strice zilele frumoase de toamnă ale familiei tale. Ajută-i să fie sănătoși și să se protejeze de răceală și gripă, iar zilele de toamnă vor fi la fel de frumoase ca cele de vară.

Echipa RECUMEDIS vă așteaptă să testați profesionalismul nostru și nu uitați: Sănătatea este pe primul loc!